We missen ze wel hoor, de grote festivals als Lowlands, Pinkpop enz enz. Door alle maatregelen zijn deze festivals verplaatst naar volgend jaar, met de grote vraag of ze dan wel door kunnen gaan. Maar, we hebben een idee!

Organiseer een mini-festival!

We draaien al wat jaren mee in de evenementenbranche en dat uit zich in wekelijkse boekingen van vele tevreden klanten door heel Nederland. Meestal kiezen bedrijven voor een gaaf bedrijfsfeest in een bepaald thema; zoals casino of foute party, waarbij we een locatie naar keuze helemaal omtoveren tot feestpaleis. Máár, we kunnen het ook anders doen!

Ons team van creatievelingen staat te popelen om samen met u een mini-festival te organiseren. Denk even mee; grote tent, main stage met een band en een DJ (of meerdere DJ’s), een klein leger aan foodtrucks, foto-booth, bar, enz enz. Voor je het weet heb je een mini-festival met een kleine line-up aan vak-artiesten. Samen met je collega’s weer even ouderwets los op een feest dat tot in de puntjes georganiseerd is.

WKR-proof

En het allerbeste nieuws is; als we dit allemaal organiseren op eigen bedrijfsterrein dan is het volledige festival WKR-proof. Voor de handige belastingkenners onder ons een must-have om eens lekker uit te pakken voor alle collega’s.

Neem contact op en bespreek je wensen. We staan klaar om van a tot z met je mee te denken om uiteindelijk het ultieme bedrijfsfeest te organiseren.