Themafeest

Themafeesten zijn weer helemaal hip! Verras uw collega’s of gasten met een volledig gethematiseerd feest waarin aan het kleinste detail wordt gedacht. Onze feesten kunnen georganiseerd worden op elke gewenste locatie en indien gewenst kunnen we ook de drank, hapjes en catering voor u regelen

15 jaar ervaring

Onze themafeesten worden al meer dan 15 jaar met enorm veel passie en enthousiasme georganiseerd. Zo werken we met een hecht team van entertainers, DJ’s, zangeressen, presentatoren en horecapersoneel. Stuk voor stuk vakmensen die uw avond onvergetelijk zullen maken. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit bieden en is iedereen naadloos op elkaar ingespeeld.

Welke themafeesten zijn er mogelijk

DJ Rene Events biedt al diverse leuke thema’s aan maar we staan ook altijd open voor persoonlijke thema’s. Dus als uw gewenste thema er niet bij staat dan kunnen we dit toch voor u realiseren!

Hierbij een greep uit ons ruime assortiment themafeesten:

Altijd 100% All-inclusive en flexibel

Alle feesten zijn 100% all-inclusive en 100% flexibel. We leggen het graag even uit. Standaard zijn onze feestconcepten voorzien van drank, hapjes, catering, obers, DJ, entertainment en artiesten. Maar we weten uit ervaring dat dit niet altijd overal toe te passen is. Misschien heeft u een locatie gevonden waarbij de drank al geregeld is? Of uw collega kan goed koken en maakt zelf een lopend buffet voor iedereen? Het kan allemaal, dus daarom zijn we net zo flexibel als nodig is. Maatwerk staat bij ons voorop.

U kunt er zelfs voor kiezen om alleen het thema te kiezen zonder drank en catering. Laat ons doen waar we goed in zijn en dat is samen met u bekijken waar wij u kunnen aanvullen om uw feest tot een onvergetelijke avond te maken.

Meer weten? Neem gerust contact op

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust telefonisch contact op of via mail.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.