Themafeesten

Oktoberfest 2.0

Dé feestknaller van dit moment

Een mix van oktoberfest en apres-ski maakt dit dé feesttopper van het moment. Als je aan het Oktoberfest 2.0 denkt dan denk je aan bratwurst, pullen met bier, lederhosen en heel veel hossen, zingen, springen en dansen.

Oktoberfest met een vleugje Apres-Ski

Een verrassende maar frisse cocktail aan de echte Duitse oktoberfestknallers en een tikkeltje Apres-ski maakt deze avond zo ontzettend leuk! Want niet alleen de Duitse taal maar ook lekker meelallen met de Hollandse feesthits.

Wat kunt u zoal verwachten?

Een oktoberfest zoals je nog nooit meegemaakt hebt! De DJ zorgt voor gezellige muziek die u doet terugdenken aan die ene wintersportvakantie. Intussen doen Blonde Heidi en Bruine Grethl er alles aan om uw gasten zo warm mogelijk te verwelkomen. Nadat uw gasten gearriveerd zijn opent de enige Duitser in huis showmeister “Rudi” de avond. De showmeister van het dorp, de avond. Dit bedrijfsfeest wordt met veel lawaai en bombari geopend Jullie gasten worden direct meegenomen in Rudi’s uitbundige enthousiasme. Oktoberfest 2.0 is een feest van bier, slappe klets, heerlijke Duiste meezingers, brathwurst und sauerkraut. Dit wil je toch niet missen. Ein Prosit!

Ontdek andere leuke themafeesten

Meer weten over: Oktoberfest 2.0?

Themafeest "Oktoberfest 2.0" als bedrijfsfeest?

Organiseer dit themafeest als bedrijfsfeest op uw eigen locatie en profiteer van de gunstige fiscale regeling voor bedrijven. Lees meer over de werkkostenregeling