Themafeesten

Hollands Glorie

Zing mee uit volle borst(en)

In dit all-inclusive themafeest “Hollands Glorie” draait het allemaal om ons kleine kikkerlandje Nederland. U krijgt een warm welkom van onze vorstin Minima met haar linkerhand Marc, die een nogal onhandige speech voor u heeft geprepareerd. Ook stellen ze de andere typisch Hollandse karakters nog aan u voor, waarna zij u meenemen in een avond vol gezelligheid, dansmuziek en meezingers. Een lekker ouderwetse Hollandse avond dus!

VIP-koor

Een vooraf geselecteerd groepje VIP’s wordt extra in het zonnetje gezet en vormen samen het Urker Koor. Samen brengen zij op een nogal onhandige manier een oerHollandse meezinger ten gehore.

Wat kunt u verwachten

Uw gasten worden bij binnenkomst verwelkomd door onze vorstin Minima en haar linkerhand meneer Marc. Minima is de zus van onze koningin en is gevraagd om deze avond in haar plaats te presenteren. Helaas kon Maxima er niet bij zijn vanavond.

Minima en meneer Marc hebben helaas nog niet zo veel ervaring als duo en u zult dan ook gauw merken dat meneer Marc een tikkeltje onhandig met de situatie omgaat.

Zing het Wilhelmus uit volle borst

Bij aanvang van de feestavond klinkt het Wilhelmus en u wordt verwacht om uit respect voor onze vorstin te gaan staan en uit volle borst mee te zingen. Een nogal vreemde speech wordt voorgedragen en daarna is het tijd om het feest te laten losbarsten!

Andere typische Nederlanders

Naast onze vorstin Minima en meneer Marc maakt u kennis met nog een aantal andere leuke typische Nederlanders. Denk aan ons camping-duo, lekker ordinair maar wél gezellig! Of ons kaasmeisje op klompen. Alleen maar gezelligheid!

Oerhollandse meezingers

DJ René draait de Hollandse avond en laat u genieten van oerhollandse meezingers. Muziek van toen en van nu. Alles van Nederlandse bodem passeert de revue en ook uw verzoekjes zijn van harte welkom.

Inbegrepen bij dit themafeest

Ontdek andere leuke themafeesten

Meer weten over: Hollands Glorie?

Themafeest "Hollands Glorie" als bedrijfsfeest?

Organiseer dit themafeest als bedrijfsfeest op uw eigen locatie en profiteer van de gunstige fiscale regeling voor bedrijven. Lees meer over de werkkostenregeling