Themafeesten

Disco Fever / Goud van Oud

Terug in de tijd

Kent u ze nog allemaal? De gouden discohits uit de 70’s en 80’s? De dansmoves van toen? En misschien kunt u zich die ene stapavond nog wel herinneren dat u danste onder de spiegelbollen tot u echt niet meer kon? Dát is ons themafeest Disco Fever, ook wel bekend als Goud van Oud.

Professioneel entertainment

Ons professionele entertainmentteam en DJ René neemt u mee terug in de tijd van de glitterpakjes, suikerspinkapsels, rolschaatsen en discomoves. Neem uw dansschoenen mee want het wordt een ouderwets gezellige avond bomvol met muziek, zang en dans!

Feesten zoals vroeger

De avond wordt geopend door een echte showmaster die zijn discovrienden graag aan u voorstelt. Deze entertainers zullen zich de gehele avond onder uw gasten en op de dansvloer begeven en zorgen er voor dat uw gasten zich helemaal thuis voelen.

Een themafeest als bedrijfsfeest

Dit themafeest is uitermate geschikt als bedrijfsfeest. Wie houdt er nou niet van een avondje ouderwetse disco? En omdat we dit feestconcept op uw eigen locatie kunnen realiseren is ook dit themafeest 100% WKR-Proof!

Wat u kunt verwachten

Ontdek andere leuke themafeesten

Meer weten over: Disco Fever / Goud van Oud?

Themafeest "Disco Fever / Goud van Oud" als bedrijfsfeest?

Organiseer dit themafeest als bedrijfsfeest op uw eigen locatie en profiteer van de gunstige fiscale regeling voor bedrijven. Lees meer over de werkkostenregeling