De hele situatie rondom corona heeft er voor gezorgd dat de evenementenbranche even een jaartje pauze heeft. En dat is heel erg vervelend. Niet alleen voor ons, maar zeker ook voor jou, de feestvierende bedrijven, de verenigingen, de bruiloften enzovoorts.

Aan de andere kant is er nu wel even de tijd om alles weer eens goed aan te pakken. Waar we normaal nog wel eens geen tijd hadden om bijvoorbeeld de website een frisse upgrade te geven lukt dat nu wel! En hoe.

Tromgeroffel en bam!

De nieuwe website is er. Helemaal klaar voor de toekomst. De komende tijd gaan we dagelijks aan de slag om alle themafeesten er op te zetten die we aanbieden, want dat zijn er stiekem best nog een hoop. Daarnaast zijn we druk bezig om onze quizen en spelshows vorm te geven en die komen er dus ook nog aan. Een hoop te doen dus maar allemaal leuke dingen.

We hopen dat de nieuwe website bevalt en dat we je snel weer mogen verwelkomen op een van onze leuke feestconcepten. Eerst maar even dit virus uitzitten en daarna gaan we weer los!

Tot snel en blijf gezond 😉