Allereerst moeten we het even van de daken schreeuwen; ‘JAAAA!!!, we mogen weer!’ .. Nu dat er uit is kunnen we het even gaan hebben over de komende periode. Het jaar 2020 was in alle opzichten een vervelend jaar. Alles ging op slot en feesten organiseren was er helaas niet meer bij. Begrijpelijk allemaal maar wat betekent dit voor de tijd ná corona? We nemen je eerst even mee in het afgelopen jaar.

Onze agenda kleurde rood…

Onze planning stond begin 2020 al bomvol met bedrijfsfeesten, themafeesten, jubilea, bruiloften, verjaardagen nóem ze maar op. Samen met evenementenbureau BinQ Events zouden wij al deze feesten gedraaid hebben. Tot die eerste maatregelen kwamen. Het slot ging er op en binnen 7 dagen werden onze agenda’s leeg geannuleerd. Er was geen boeking meer over. Gelukkig konden we een aantal van de geplaatste boekingen doorschuiven naar 2021 in het kader van; zodra het weer mag …. We hadden gelukkig wel even tijd om onze website een frisse boost te geven. 

Toen kwam die versoepeling

Een jaar ging voorbij en daar kwam ineens de versoepeling waar we met z’n allen op zaten te wachten. We mogen weer onbeperkt feesten organiseren mits er wel aan een aantal voorwaarden is voldaan. Prima! Gaan we doen!

Boekingen stromen binnen

En vanaf dat moment staat onze telefoon roodgloeiend! Onze mailbox puilt uit en de boekingen stromen binnen. Toffe feesten van 2020 gaan ineens toch gewoon door en er komen heel veel gave feesten bij. Met als resultaat; een blije DJ en een tevreden evenementenbureau.

Heb jij zelf nog de gedachte om dit jaar nog een feest te organiseren? Wacht niet te lang met het reserveren van een datum.