Sinds de uitbraak van Corona (Covid-19) staat het leven van vele mensen (en bedrijven) op z’n kop. Het advies van het RIVM is dan ook nog steeds; blijf zoveel mogelijk thuis, houdt 1,5 meter afstand en werk indien mogelijk vanuit thuis. Heel belangrijke adviezen allemaal, maar mogen we dan niks meer? Tuurlijk wel 😉

Nu een hart onder de riem

Ondanks alle onzekerheid die er nu heerst is een bedrijfsfeest een lekkere uitlaatklep en een stukje waardering waar veel mensen nu zo’n enorme behoefte aan hebben. Het hoeft niet groot te zijn, niet massaal. Het kan ook gewoon klein. Lekker buiten in de zon. Met een leuke DJ, een wijntje en wat foodtrucks.

Weet in ieder geval; Er is meer mogelijk dan wat we met z’n allen gewend zijn. Denk eens lekker out of the box. Denk eens; hoe kunnen we onze werknemers juist NU eens lekker in het zonnetje zetten zonder dat we de richtlijnen van het RIVM ondermijnen. Geen paniek als je niet binnen 3 seconde antwoord kan geven. Leg je vraagstuk eens neer bij DJ René Events. Ik weet zéker dat we je kunnen helpen om wat leuks en ludieks te doen in deze tijden.

In het najaar een knalfeest

De verwachtingen zijn nu dat er vanaf september / oktober weer (wellicht in aangepaste vorm) gefeest mag worden. We weten het niet. En dat maakt het meteen ook zo lastig voor al die bedrijven en werknemers, die snakken naar een avondje dansen en feesten. Even alle shit van de afgelopen maanden vergeten en samen met collega’s proosten op een nieuw begin. Een begin van nieuwe kansen, mogelijkheden en vooral het besef dat niet alles zo vanzelfsprekend is als dat het leek.

Hoe je het ook vorm wil geven en wat de adviezen van het RIVM tegen die tijd ook zullen zijn; wij zijn flexibel! Mocht de geplande datum toch geen doorgang kunnen vinden? Dan plannen we gewoon een nieuwe datum. Geen stress, geen gedoe. We willen best een feestje, maar dan wel zodra het weer kan.

Je kan dus met een gerust hart alvast gaan plannen. Die voorpret pakken ze ons in ieder geval niet meer af. Hoe en wanneer we gaan feesten weten we nog niet, maar dát het er aan zit te komen is al leuk genoeg om naar uit te kijken.