Dé bruiloft dj

We zijn gek op bruiloften! En na al die bruiloften die we al gedraaid hebben kunnen we er nog steeds geen genoeg van krijgen. Bent u op zoek naar een bruiloft DJ of wilt u meer informatie wat een bruiloft DJ doet? We vertellen u graag meer over het draaien van deze bijzondere avonden.

Voordelen van een bruiloft DJ

Help! Gaan we voor een DJ of een band? Hebben jullie jezelf de vraag ook al gesteld? Wij krijgen regelmatig de vraag; wat moeten we nou doen? Een band of een DJ?

Meer feest, minder geld

Laten we even vooropstellen; wij zijn fan van een goede band. Maar, een goede band is ook lekker aan de prijs! Een DJ daarentegen is wat schappelijker, veel flexibeler in muziekstijl en speelt gewoon de hele avond. Meer feest dus voor een stuk minder geld.

Wat zijn de mogelijkheden

Neem contact op

We zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Stel ze geheel vrijblijvend via e-mail. U kunt ook een uitgebreide offerte aanvragen.

Onze bruiloft drive-inshows

We beseffen ondertussen dat een standaard drive-inshow niet meer voldoet aan alle uiteenlopende wensen. We hebben daarom besloten om 3 pakketten samen te stellen die veel geboekt worden en daarnaast de mogelijkheid tot uitbreiding en custom made pakketten.